Ervaring en beoordeling de DokterOnline apotheek

Opgericht in 2003, beweert DokterOnline een online service te zijn en geen online apotheek.

Dit platform biedt een breed scala aan geneesmiddelen op recept en zonder recept. Het is mogelijk om medicijnen te bestellen die niet in uw eigen land verkrijgbaar zijn, maar die wel zijn goedgekeurd door de autoriteiten van de Europese Unie.

Met meer dan 167.000 klanten, een website beschikbaar in 8 talen, veel artsen die nauw samenwerken met de site, verschillende apotheken in Engeland, Duitsland en Denemarken, is DokterOnline daarom een ​​van de leiders in verkoop van medicijnen via internet.

Met DokterOnline kunnen veel patiënten tijd besparen door thuis of op het werk medicijnen te bestellen, maar ook om gênante situaties te voorkomen. Dit is met name het geval wanneer iemand een intiem probleem heeft.

Beoordelingen over Dokteronline en ervaringen om te ontdekken of ze betrouwbaar zijn of oplichterij

Sommigen geven er de voorkeur aan om niets te zeggen in plaats van een consult bij zijn arts en de schaamte die dat met zich meebrengt. Met DokterOnline is het veel minder stressvol om dit type behandeling te bestellen.

Hoe een medicijn bij DokterOnline kopen?

Voordat u uw geneesmiddel kunt bestellen, moet u zich eerst op de site registreren. Het is heel eenvoudig en het duurt maar een paar seconden omdat de site erg goed is ontworpen.

Klik hier voor toegang tot Dokteronline.com

Zoek het medicijn dat je wilt

Als u de naam weet van het medicijn dat u nodig hebt, typt u de naam in de zoekbalk van de site. Als u zijn naam niet weet of als u niet weet welk geneesmiddel het meest geschikt is voor uw pathologie, ga dan naar het deel van de ziekte dat u aanbelangt. Verschillende medicijnen worden dan aangeboden.

Medicijnen op DokterOnline

Het voordeel van DokterOnline is dat deze online apotheek niet alleen geneesmiddelen verkoopt, maar u ook alle informatie geeft die u nodig hebt om uw keuze te maken.

erectiestoornis, afslanken, SOA, pijnverlichting: top 4 categorieën

Voor elk geneesmiddel weet u: waar het medicijn van is gemaakt, hoe het moet worden gebruikt, hoe het moet worden ingenomen, de dosering, bijwerkingen en contra-indicaties.

Productbeschrijving dokteronline

Met al deze informatie hebt u een nauwkeuriger beeld van het medicijn dat u nodig heeft of leert u meer over een behandeling die u al neemt, maar ook over de pathologie die u lijdt. Als u in ieder geval aanvullende informatie nodig heeft, heeft u altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice van de site.

De medische vragenlijst

Voor een recept moet u een medische vragenlijst invullen. Deze is bedoeld om de arts zoveel mogelijk informatie te verstrekken die voor uw verzoek zal zorgen. Wees specifiek en beantwoord alle vragen eerlijk.

Hoe te kopen op Dokteronline.com in Nederland met deze tutorial

Het gaat over je gezondheid en niet om te zeggen dat alles schadelijk voor haar kan zijn. Vergeet niet om alles aan te geven wat u moet weten over de behandelingen die u neemt of heeft genomen, uw allergieën, uw medische geschiedenis en al het andere dat nuttig en noodzakelijk kan zijn voor de arts.

Deze verplichte vragenlijst toont de ernst van DokterOnline. Het bewijst dat drugs hoe dan ook en voor niemand worden verkocht.

Als de arts aanvullende informatie nodig heeft om het recept te maken, moet hij mogelijk contact met u opnemen. Zodra de vragenlijst is ingevuld, stuurt DokterOnline het naar de arts die beslist of u al dan niet een recept wilt geven. Het kan voorkomen dat de bestelling wordt geweigerd als de arts van oordeel is dat uw verzoek niet gerechtvaardigd is.

Bestelling en levering

Wanneer het recept klaar is, wordt ze naar een van de partnerapothekers van DokterOnline gestuurd. Het is degene die voor je bestelling zorgt, die het zal voorbereiden en het naar je huis zal sturen. De levertijd is afhankelijk van de betaalmethode die u kiest, maar het is meestal 1 tot 3 werkdagen.

DokterOnline: een betrouwbare online apotheek?

Wanneer u een geneesmiddel voor de eerste keer online bestelt, heeft u mogelijk enkele vragen. Is de site betrouwbaar? Zijn het echt artsen die de recepten schrijven? Zijn drugs geen vervalsingen? Al deze vragen zijn legitiem.

Getuigenissen van klanten over Dokteronline: betrouwbaar of oplichting?

Weet dat voor artsen en apothekerspartners van DokterOnline de controle tweemaal wordt uitgevoerd. De eerste is uiteraard de officiële instantie die ze controleert in elk land waar ze officiëren. DokterOnline voert ook audits uit om ervoor te zorgen dat apotheken en artsen over alle benodigde autorisaties en diploma’s beschikken.

Bovendien controleert een arts van DokterOnline voor nog meer veiligheid alle stappen van geneesmiddelen voorschrijven op recept.

Voor meer transparantie, vindt u op de DokterOnline-website een categorie met de namen van de artsen en partnerapotheken.

Klik hier om naar Dokteronline.com apotheek te gaan

Klantrecensies op DokterOnline

Het voordeel van internet is dat wanneer een site slecht wordt beoordeeld, we snel kunnen weten en op onze hoede zijn. De meningen over de forums zijn goed met betrekking tot de online apotheek DokterOnline. Maar we wilden meer garanties en meer getuigenissen op deze site hebben. Daarom hebben we de TrustPilot-website geraadpleegd, een verwijzing op internet over klantrecensies.

Alle beoordelingen zijn geverifieerd, een site kan niet vragen om een ​​negatieve beoordeling te verwijderen en nog veel meer controles worden uitgevoerd.

Hier is de opmerking voor de online apotheek DokterOnline:

De site DokterOnline krijgt een goede beoordeling van gebruikers die al op deze site hebben besteld. We verdiepten ons onderzoek om te zien wat de negatieve meningen waren en vooral waarom sommige mensen niet tevreden waren met DokterOnline.

Los uw erectiele problemen en informatie over de Dokteronline-apotheek op

Alle negatieve beoordelingen hebben betrekking op de wijze van betaling via overschrijving aangeboden door de online apotheek. Merk op dat ze de afgelopen weken nu creditcardbetalingen aanbieden voor een mooie selectie producten, die ongetwijfeld veel kopers zullen verrassen!

Als u aarzelt om een ​​medicijn te bestellen bij deze online apotheek, moet u weten dat er positieve beoordelingen zijn en dat er geen beter bewijs is om er zeker van te zijn dat een site betrouwbaar en serieus is.

Andere informatie die u moet weten over DokterOnline

Een grote selectie medicijnen

Op DokterOnline zijn er geneesmiddelen voor bijna 25 verschillende pathologieën of ziektes. De keuze van medicijnen is daarom erg belangrijk. Er zijn daarom behandelingen voor:

 • astma
 • menopauze
 • kaalheid
 • migraine
 • incontinentie
 • vruchtbaarheid
 • Genitale infecties
 • impotentie
 • acne
 • anticonceptiemiddel

En vele anderen! Het is zeldzaam om het medicijn dat je wilt niet te vinden door op DokterOnline te gaan.

Is de apotheek betrouwbaar?

Zoals we hebben gezien, zijn de positieve recensies van deze online apotheek expliciet en laten ze de ernst van de site zien. Met betrekking tot medische vertrouwelijkheid heeft DokterOnline een beleid opgesteld om uw persoonlijke gegevens te beschermen. De medische informatie die u geeft, wordt alleen gecommuniceerd naar apothekers en partnerdokters.

Ervaringen op de transparante website Trustpilot: beoordelingen Dokteronline

Wanneer u met de arts communiceert, wordt het gesprek overgebracht door een gecodeerd websiteadres voor extra veiligheid.

Wijze van betaling

Het is mogelijk om uw bestelling op verschillende manieren aan te passen:

 • Visa en MasterCard-creditcard voor de meeste producten
 • Bankoverschrijving
 • Met SOFORT Banking
 • Alleen door Mister Cash voor België
 • Bitcoin

U hebt dus verschillende keuzemogelijkheden voor de betaling van uw bestelling, afhankelijk van het land waar u woont.

Klantenservice

De kwaliteit en snelheid van klantenservice is belangrijk voor gebruikers bij het plaatsen van een bestelling. Ook hier zijn de meningen lovenswaardig. Antwoorden zijn snel en oplossingen worden gevonden via de operationele klantenservice.

Koop op Dokteronline en beveiligde betalingen voor een betrouwbare bestelling

U kunt van maandag tot vrijdag telefonisch contact met hen opnemen tussen 14.00 en 21.00 uur.

Prijzen zijn duurder bij DokterOnline

Het is belangrijk voor u om te weten dat prijzen bij een online apotheek altijd duurder zijn dan als u naar een klassieke apotheek ging. Waarom? Gewoon omdat je voor het medicijn betaalt, maar ook voor het consult van de arts. Om een ​​beter idee te krijgen, hebben we de concurrenten van DokterOnline gezien. We hebben gezien dat sommige medicijnen gemiddeld iets duurder zijn dan gemiddeld 3 euro, maar dat in de meeste gevallen de prijzen voor sommigen hetzelfde zijn en zelfs nog goedkoper.

Onze mening over DokterOnline

Afgezien van de weinige betalingsproblemen of eerder betalingsmethoden, is DokterOnline een serieuze, betrouwbare online apotheek die kwaliteitsgeneesmiddelen verkoopt van gecertificeerde laboratoria.

De site is zeer eenvoudig te gebruiken, functioneel en het is echt niet moeilijk om uw medicatie bij DokterOnline te bestellen. De klantenservice is beschikbaar, de beoordelingen zijn goed, de keuze aan medicijnen is enorm, de prijzen kloppen en de bezorging is snel. Je kunt bij DokterOnline bestellen met je ogen dicht!

Klik hier om Dokteronline te zien in het Nederlands

About Vereniging van betrouwbare Nederlandse medische instituten

Het team van Vuiksvertier.nl biedt zijn ervaring op het gebied van gezondheid door analyse van producten en behandelingen. Door het bestuderen van meningen van consumenten over gezondheidssites zoals FDA, Trustpilot en het Ministerie van Gezondheid, delen we onze beoordeling en getuigenis.